Morbius Filmi Konusu, Oyuncuları, Fragmanı

Morbius izle, Film Fragmanı, Oyuncuları, Konusu; Morbius film imdb puanı, yorumları, ne zaman vizyona girecek ve vizyon tarihi için tıkla!

Morbius film Hakkında

Uzun zamandır ne zaman vizyona gireceği merakla beklenen Morbius filmi nihayet sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Gerek filmde rol alan oyuncuları, gerek filmin konusu gerekse kısa süre önce yayınlanan film fragmanı beklentileri yükseltti. Morbius filmi konusu, yönetmeni, oyuncuları, fragmanı full hd tek parça izle, IMDB Puanı, yorumları, vizyon tarihi, ne zaman gibi soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Morbius filmi ile ilgili yapılan yorumlara bakıldığı zaman gerçekten ilgi çekici bir filmin izleyicileri beklediğini görmekteyiz. Film ile alakalı detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Morbius film konusu nedir?

Morbius; Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire dönüşen Morbius'un hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birçok zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius'un hayatta kalmak için sürekli kana ihtiyacı vardır ve artık ışığı çıkması imkansızdır. Bu sorunların yanı sıra o, birçok insanüstü güce de sahip olur.

Morbius film Fragmanı

Morbius film Oyuncuları kimdir?

Morbius Film yönetmeni Daniel Espinosa üstlendiği Morbius Filmi oyuncu kadrosu; Jared Leto, Matt Smith (XI), Adria Arjona gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Film Önerileri 2022 arasında yer alan Morbius filmi hakkında aradığınız tüm bilgiler haberimiz de sizler için paylaşılmıştır.


Yorumlar